Over VLMedia

Wie zijn wij

christa-vlinfo

VLMedia wordt sinds april 2014 geleid door Christa Luijk met hulp van diverse enthousiaste medewerkers en journalisten met oog voor campers en zelf enthousiaste camperaars zijn.
Christa Luijk is lid van de NVJ -Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Wat doen wij

VLMedia is de uitgever van:
CamperReisMagazine, sinds 2010
CamperReisMagazine, de naam zegt het al, is hét blad voor iedereen die meer uit zijn camperleven wil halen, nieuwsgierig is naar nieuwe bestemmingen, die leuke routes wil rijden.
In het magazine vind je leuke routes en bestemmingen, achtergrondverhalen en columns van doorgewinterde camperaars. Met natuurlijk alle informatie die je als reiziger met de kampeerauto nodig hebt, zoals camperplaatsen en service punten. En hierbij maken we soms ook uitstapjes buiten Europa en maken we echte droomreizen. Voor eigenaren van kampeerauto’s maar zeker ook voor mensen die er een huren en lekker op reis willen.

Voormalige titels

So British&Irish!.
Tussen 2007 en 2016 verscheen So British&Irish! een belevenismagazine over Groot Brittannië en Ierland. Met reisverhalen, achtergrondverhalen, leuke wetenswaardigheden etc. voor iedereen die geïnteresseerd is in de cultuur maar ook natuur en de toeristische mogelijkheden van beide landen.

CarVoyage
Vanaf 2012 zet VLMedia het blad Carvoyage voort. Een magazine dat eerst uitsluitend naar abonnees verstuurd werd maar vanaf 2012 ook in de winkel te koop is. Het blad richt zich op de reiziger die ‘self-supporting’ is. Dat zijn mensen die veel trekken met caravan of tent en gebruik maken van campings. Maar ook reizigers die gebruik maken van accommodaties op campings, van vakantiehuizen, B&B’s en kleinschalige hotelletjes.
Het magazine is in 2016 opgegaan in het CamperReisMagazine.

Voor de leukste reistips